Sve naše kancelarije i Coworking prostor

Recepcija

Vaš prvi korak u produktivan dan. Dobrodošli!

Recepcija Pupin tehnologija pruža ugodnu atmosferu za sve posjetioce poslovnog centra. Kao korisnik naših kancelarija možete da uživate potpunu podršku osoblja na recepciji. Naglasak je na praktičnim uslugama – prijem i prosljeđvanje pošte, poziva, organizacije sastanaka, prijema gostiju, te komunikacije sa posjetiocima.

Kancelarija 201

Individualna kancelarija 201 – 28m2

Kancelarija 201 je jedna od naših najbolje opremljenih prostorija. Odražava stil vaše ličnosti i način vođenja poslovanja. Dizajnirana je tako da svoj posao i sastanke u klimatizovanom prostoru možete obavljati u potpunom miru i tišini, bez ometanja od drugih. Pored telefona i komode za ostavu, iskoristite i Smart TV ’65 za video produkcije i prezentacije.

IZNAJMLJENO
IZNAJMLJENO

kancelarija 202

Individualna kancelarija 202 – 25m2

Menadžerska kancelarija koja obezbjeđuje udobno i produktivno radno okruženje. U neposrednoj je blizini sale za sastanke i recepcije. Posjeduje telefon, radnu komodu, klimu, fast speed wi-fi.

Kancelarija 205

Mini kancelarija za sastanke – do 6 osoba

Ukoliko želite nasamo da razgovarate o važnim stvarima, a da vam pri tom treba privatan prostor, svakako se poslužite našom kancelarijom 205.

U moderno opremljenom ambijentu, uz smart TV na raspolaganju, neometano možete održati sastanak do 6 osoba. Udobna sjedeća mjesta, fast speed internet i cafe posluženje, garantuju da će sastanak rezultirati uspjehom.

Kancelarija 206

Individualna kancelarija 206 – 21m2

Iskoristite sjajan položaj ove kancelarije gdje se moderan dizajn i prirodno svjetlo spajaju kako bi stvorili produktivan i inspirativan radni prostor.

Kancelarija 207-208

Kancelarija za veći tim – 70m2

Kancelarija 207-208 je odličan izbor za one kompanije čiji menadžeri usko sarađuju sa svojim timom. Prostor između menadžera i tima je moguće fizički razdvojiti za veću privatnost. Opremljen je sa 2 menadžerska i 4 single stola, fiksnim telefonskim aparatima, klimom, ugrađenim ormarom i komodama za odlaganje stvari;

IZNAJMLJENO

kancelarija 209

Kancelarija za veći tim - 95m2 “open concept”

Veoma prostrana i sa dosta prirodnog svjetla, ova kancelarija je idealna za veće timove i coworking način rada. Moguće je prilagoditi prema potrebama klijenta. Opremljena je sa 2 menadžerska i 4 single stola, fiksnim telefonskim aparatima, klimom, komodama za odlaganje stvari.

Sala za sastanke

SALA ZA SASTANKE – do 16 osoba

Profesionalan prostor elegantnog i modernog enterijera naše sale za sastanke će svakako impresionirati vaše klijente i poslovne partnere. Posjeduje svu neophodnu infrastrukturu za obavljanje poslovnih susreta, privatnih sastanaka, manjih konferencija, radionica, edukacija, seminara i ostalih organizovanih poslovnih aktivnosti.

Čajna kuhinja

Odlično opremljena čajna kuhinja

Kao važan dio našeg coworking prostora, ovdje možete pripremiti jelo, skuhati kafu ili jednostavno uzeti pauzu i družiti se sa kolegama. Kuhinja posjeduje caffe aparat, perilicu sa suđe, mikrovalnu pećnicu, frižider, ostavu, posuđe za piće i jelo.

prostor za odmor

Prostor za odmor i druženje

Obnovite nivo koncentracije i energije u toku radnog dana u našem prostoru za odmor i pauzu. Osvježite se uz kafu ili čaj, razbistrite misli, porazgovarajte sa kolegama. Porast produktivnosti i fokusa na obaveze je neizbježan!

Toalet

Moderni i čisti toaleti za vašu udobnost

Vama i vašim kolegama na raspolaganju su čiste i uredne toaletne prostorije. Svakodnevno vodimo računa o higijeni kako bi vaš boravak na poslu bio što ugodniji. Posjedujemo i toalet prilagođen osobama sa invaliditetom.

Galerija

Sve naše kancelarije i Coworking prostori

Zakažite obilazak

Kontaktirajte nas da zakažete obilazak i uvjerite se sami

Razvijte svoj poslovni potencijal u savršenom radnom okruženju – Sve kancelarije su potpuno nove, moderno opremljene, prostrane, sa dosta prirodnog svjetla. Pružaju profesionalnu i prijatnu atmosferu koja će vam poboljšati produktivnost.